Akvarellkurs

 akvarell kurser

Kurser

Tider 9.30 – ca 15.00

Akvarellkurser hålls i september

(grupper 5-9 st)   ålder  från 15 år.

pris för fortsättning 1200:- per dag

i priset inkluderas lunch kaffe och lån av material. 

(halva kursavgiften betalas i samband med anmälan och är ej återbetalningsbar vid förhinder/sjukdom etc resterande del på plats   betalning sker med swish  skirv kursens datum  i meddelande eller kontant)

för anmälan och info     jessicaberg@live.se  eller sms till 076 212 64 16

Heldag  Helg Kurser i Akvarell 

Vi håller till i min ateljé 10 min från Arlanda Märsta Skapargården Bista 335 med lantliga fina vyer inspirerande landskap omkring.

KURSENS UPPLÄGG

I kursen utgår vi ifrån landskapsmotiv där vi använder olika målartekniker som jag visar steg för steg. t.ex går jag igenom vilka färger,penslar och tekniker man bäst använder till det motivet och jag målar och visar hur man kan måla himmelen och molnen. vart efter dagen går betar vi av steg för steg till ett färdigt landskapsmotiv. Ni behöver inte ta med något målarmaterial själva, det får ni låna av mig. För nybörjarkurs behövs inga förkunskaper. bara målarglädjen.

Tider 9.30 – ca 15:00 

Nybörjar kurs  här krävs inga förkunskaper, Materialgenomgång . i motivet här ryms de mest vanliga målarteknikerna i akvarell. Hav, himmel,  tips på perspektiv vad som fungerar bättre.

Fortsättning   för dig som har målat akvarell tidigare. Vi fördjupar oss i tidigare kända tekniker men går in mer på detaljer utvecklar färgblandningar, olika maskeringstekniker.

”Jag anmälde mig till en nybörjardag .. Kursen var pedagogiskt visuellt steg för steg. Bra med en heldags kurs eftersom man hade tid på sig och slapp känna stress. Under kursdagarna kunde jag stänga av allt annat medan jag målade, vilket gjorde att jag fick sådan energi och känsla av upprymdhet.

  Minna Tamminen kursdeltagare

”Hej Jessica och tack för två roliga och lärorika dagar, bra upplägg, god mat och fika”

 Eivor Hansson kursdeltagare